Despre noi

Grija față de client este cartea noastră de vizită. Produsele sunt mereu proaspete și diversificate. Ele vin la pachet cu serviciile pe care le oferim: consultanță în domeniul culinar, filetare, eviscerare, pregătirea produselor ready to cook. Urmărim în permanență feedback-ul post-vânzare.

arrow-long-down

George’s Fisheries vă oferă o gamă variată de pește și fructe de mare, de cea mai înaltă calitate și prospețime: seabass, dorada, grouper, crap, păstrăv, somon, scorfano, creveți, caracatiță, spadă, chefal și altele.

Cum a început totul

George’s Fisheries a luat naștere având la bază dorința de a fi alături de oameni și de a le împărtăși pasiunea pentru pește proaspăt. Conceptul a îmbinat experiența internațională de peste 15 ani a fondatorului, în domeniul peștelui și al preparatelor din pește, cu dorința oamenilor de a beneficia de servicii și produse de înaltă clasă.
George’s Fisheries este un concept modern, unic, care a fost gândit și perfecționat cu multă vreme înainte de a deveni cunoscut. Desăvârșirea lui s-a realizat în plin context pandemic, în anul 2020, avându-l ca protagonist pe George, fondator și Concept Manager.

Profesioniștii George’s Fisheries

Fă cunoștință cu echipa noastră

George

Fondator & Concept Manager

Pasionat de tot ce ține domeniul peștelui, de vorba bună și de oameni. Are o experiența internațională de peste 15 ani în domeniul peștelui și al produselor derivate, a dezvoltat și a condus echipe de oameni în acest domeniu, atât în țară, cât și în străinătate.

Alexandru Oprea
Cel mai bun și mai proaspăt pește pe care l-am găsit de mult timp în București. Plus că iei totul curățat sau filetat în fața ta!
Theodor Manolache
Pește și fructe de mare. Eu m-am abonat. Ai ce să cumperi, ai cu cine vorbi despre pește și, da, primești și peștele filetat sau creveții, calamarii gata curățați. Yummy!
Razvan Paun
Pește proaspăt, multe sfaturi interesante pentru gătit și preparare. Și foarte amabili! 🙂 Plus că au și livrare prin curier, la nevoie.
Andrea Cat
Recomand! Calitate și prospețime! Pentru iubitorii de produse din pește și fructe de mare este magazinul ideal. Țineți-o tot așa!
Eugen Gabriel Dumitrescu
Best place to buy fresh fish and other sea critters. 🙂 New place! Friendly staff and owner! Great service! Keep up the good work! Bravo!

Contactează-ne

Vedem frumosul si bunătatea în oameni, iar pasiunea puternică pentru pește creează liantul perfect între activitatea noastră și interacțiunea cu clienții noștri.
Ai un mesaj pentru noi?

Contactează-ne